Afsnittet Q&A for Johan:
Er der behov for specifikke Resultater i en debat henvises til hele dokumentet: VenS RESULTATER (jeg har udvalgt de områder som er dine focus-områder og har listet de relevante ”Resultater” under hvert af dine fokusområder)
· Hvorfor skal jeg stemme på dig, Johan ?
o Jeg vil gerne være med til at sikre en fortsat positiv udviklingen på specielt 4 områder –
Et værdigt Sundhedsvæsen
En værdig Uddannelse
Et værdigt Arbejdsliv
En værdig Alderdom

o De områder jeg specielt fokuserer på er baseret på min erfaring, uddannelse, erhverv samt at være velintegreret i det danske samfund. Jeg vil gerne gøre en forskel og ved at jeg kan gøre en forskel.
Dokumentet har også følgende afsnit:
Øvrige spørgsmål til Johan:
Ven vs. øvrige Partier
Øvrige emner
Ny Handlingsplan: Vi skal genanvende mere plastik og beskytte naturen bedre

show
Have no product in the cart!
0