DE TRE VIGTIGSTE BUDSKABER
1. Regeringen har fremlagt et ambitiøst og langsigtet sundhedsudspil, der sætter patienten før systemet og gør sundhedsvæsenet tættere på borgeren. Med dette supplerende udspil tager vi endnu et skridt for at sikre, at der også er dygtige medarbejdere nok i sundhedsvæsenet. Vi vil sikre flere læger, flere sygeplejersker og flere SOSU-assistenter.
2. Med vores udspil fremlægger vi vores bud på, hvordan vi sikrer, at der er tilstrækkeligt med sygeplejersker og læger i sundhedsvæsenet, der kan løfte i flok. Vi vil bl.a. sikre 320 flere ansatte i almen praksis, 2000 flere studiepladser på sygeplejerskeuddannelsen, så vi kan få ansat flere sygeplejersker, og afskaffe den såkaldte 6-årsfristen, så antallet af speciallæger ikke falder.
3. Der findes ingen lette løsninger på sundhedsvæsenets udfordringer. Socialdemokratiet vil ansætte 1.000 sygeplejersker, som ikke findes. Tvangsflytte unge læger, som smutter igen efter et halvt år. Og de vil have nærhospitaler, som patienterne advarer mod. Der er brug for en gennemarbejdet og visionær plan for et bedre sundhedsvæsen, der sætter patienten i centrum. Det har regeringen.

show
Have no product in the cart!
0